SliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSlider

Linda Hendriks

Mijn naam is Linda Hendriks. In mijn omgeving zie ik steeds vaker kinderen die tegen allerlei problemen aanlopen op zowel leergebied, maar ook op sociaal-emotioneel vlak. Voor deze kinderen wil ik iets betekenen. Daarom ben ik in 2011 Zie Mij Kindercoaching (www.ziemij-kindercoaching.nl) gestart. Naast mijn werk als kindercoach ben ik ook nog werkzaam in het onderwijs. In de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van coaching, faalangst, leerproblematiek en sociale-emotionele ontwikkeling.

 

Susanne Eveleens

Mijn naam is Susanne Eveleens. Sinds 1998 ben ik als leerkracht werkzaam in het basisonderwijs en sinds 2012 ben ik mijjn praktijk Kindercoach Susanne (www.kindercoachsusanne.nl) gestart. Met veel enthousiasme coach ik de kinderen in mijn praktijk. Er zijn kinderen die vastlopen op het gebied van emotie, leren of een steuntje kunnen gebruiken op het sociale vlak. Kinderen weten en kunnen vaak meer dan ze denken. Mijn ervaring is dat kleine stapjes grote veranderingen kunnen brengen.

 

Wij zijn beiden gecertificeerd 'Ik leer leren' trainers. Met veel plezier en enthousiasme geven wij alle trainingen gezamenlijk zodat wij elk kind maximaal kunnen stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.

 

ik leer leren zwolle Gecertificeerd trainerIk leer leren Zwolle/Meppel